Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt½ tsp
Filling and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
fresh spinach leaves500 g
-
pine nuts50 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
quark (curd cheese)100 g
-
soya milk60 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
black cumin seeds2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
3316 kJ /
792 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
108 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Vegetable Stroganoff
30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h