
Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt½ tsp
Filling and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
fresh spinach leaves500 g
-
pine nuts50 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
quark (curd cheese)100 g
-
soya milk60 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
black cumin seeds2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
792 kcal /
3316 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
108 g