Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Oat Bake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pieces
Składniki
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
244 mg
Białko
7 g
Kalorie
983 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 godz. 30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Vegetable and Almond Soup
45 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min