Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Oat Bake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pieces
Składniki
-
linseeds20 g
-
water6 Tbsp
-
red onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
gluten-free oats200 g
-
walnut halves50 g
-
pumpkin seeds plus 2 Tbsp for sprinkling40 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
almond milk120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
244 mg
Białko
7 g
Kalorie
983 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Buckwheat and Cacao Granola
2 Std. 35 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min