Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Kale Pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
3590 kJ /
858 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Aubergine and Almond Dip
20 min