Urządzenia i Akcesoria
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Patties
-
bulgur wheat150 g
-
water400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
frozen broad beans400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts50 g
-
sumac1 heaped tsp
-
olive oil30 g
Filling
-
feta cheese60 g
-
cream cheese60 g
-
fresh mint leaves10 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sesame seeds100 g
-
oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Aubergine Bhurta
30 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Paneer
4 godz. 30 min
Indian vegetable curry
50 min