Wersje kompatybilne
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garlic and White Bean Stew
50min
Ratatouille
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Root Vegetable Gratin
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13u. 25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30 min
Portuguese Leeks
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min