Wersje kompatybilne
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min