Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 slices
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
880 mg
Białko
11 g
Kalorie
1222 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Carrot and Peanut Bake
55min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h