
Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 slices
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
294 kcal /
1222 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
880 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chickpea Pancakes
20 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min