Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
TM5 TM6

Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil

3.7 (72 oceny)

Składniki

Roasted Cauliflower

  • 550 g cauliflower, cut in florets
  • 3 Tbsp olive oil
  • ½ Tbsp ground turmeric
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning

Chilli & Garlic Oil

  • 2 fresh red chillies, halved
  • 4 garlic cloves
  • 1 tsp fine sea salt
  • 125 g olive oil

Soup

  • 180 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 600 g water
  • 3 Tbsp pumpkin seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1587 kJ / 382 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
11.8 g
Tłuszcz
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy