Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Roasted Cauliflower
-
cauliflower cut in florets550 g
-
olive oil3 Tbsp
-
ground turmeric½ Tbsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning2 pinches
Chilli & Garlic Oil
-
fresh red chillies halved2
-
garlic cloves4
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil125 g
Soup
-
onions quartered180 g
-
olive oil30 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
water600 g
-
pumpkin seeds3 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1587 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min