Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280 mg
Białko
20 g
Kalorie
3113 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Steamed Potato Tortilla
45 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Smoked Salmon Pizza
2 godz. 30 min
Chickpea Pancakes
20 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min