
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter diced
- 3 green asparagus cut in small pieces (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 750 kcal / 3113 kJ
- Białko
- 20 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Węglowodany
- 36 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 33 g
- Sód
- 1280 mg