Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280 mg
Białko
20 g
Kalorie
3113 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Nerano
40 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Bulghur
35 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.