Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3113 kJ / 750 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Tłuszcz nasycony
- 33 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1280 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carrot and Chickpea Spread
15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Mushroom pie
1h 40min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.