Urządzenia i Akcesoria
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
969 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min