Urządzenia i Akcesoria
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
969 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Garlic and White Bean Stew
50min
Danish Split Pea Soup
1h
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil and Pancetta Stew
1h