Wersje kompatybilne
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beignets
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
- 120 g courgettes, cut in pieces
- ½ ripe avocado, small, diced (5 mm)
- 1 fresh green chilli, large, thinly sliced
- 50 g spring onions sliced (1 cm)
- 2 Tbsp fresh coriander leaves
- ½ lime, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
Coriander Chilli Pesto
- 25 g fresh coriander, leaves and stalks, chopped
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g rapeseed oil
- 1 Tbsp toasted pine nuts
- 1 fresh green chilli, large, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- ½ lime, freshly squeezed juice only
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Feta Cheese Cream
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 100 g plain yoghurt
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Courgette and Avocado Salad
- 1 courgette, green, small, cut in thin strips with a vegetable peeler
- 1 courgette, yellow, small, cut in thin strips with a vegetable peeler
- 1 ripe avocado, small, diced (1 cm)
- 1 lime, juice and finely grated zest
- 1 Tbsp rapeseed oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Cooking and Serving
- sunflower oil, for deep frying
- 2 Tbsp toasted pine nuts, roughly chopped
- coriander cress, for garnishing
- sumac, for sprinkling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212 kJ / 529 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
Alternatywne przepisy
Hot Artichoke Dip
30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Béarnaise Sauce
20min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Guacamole
5 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Spider Web Cupcakes
1 godz. 5 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min