Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Raspberry Turnovers
2 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min