Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple-glazed Carrots
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min