Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Feta and Herb Muffins
35 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Raspberry Turnovers
2 godz.
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Green Smoothie Pancakes
45 min
Spanish Tortilla
1 godz.