Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min