Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min