Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g fresh flat-leaf parsley
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 1 anchovy fillet, in oil
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 85 g mascarpone
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Aubergine and Almond Dip
20 min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1j 20 menit
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Salmon tartare
25 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min