Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g fresh flat-leaf parsley
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 1 anchovy fillet, in oil
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 85 g mascarpone
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Salmon tartare
25 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3sa 20 dk
Savoury Apero Stars
40min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min