Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17.7 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushrooms
35min
Mushroom Pâté
1h 30min
Liver Cake
1h 50min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Salmon Tartare
25min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Aubergine and Almond Dip
20min