Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17.7 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Olive Spread
5 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min