Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g onions, cut in pieces
- 50 g bread, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g milk
- 400 g hake fillets, in pieces
- 100 g peeled, raw prawns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- olive oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Seafood Korma
40min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Seafood Korma
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Keralan Fish Curry
30min