Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min