Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine bressane
24u.
Rillettes de lapin
12h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de poulet
6u.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Rillettes de porc au cidre
2u.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Foie gras de canard
72h
Magret de canard séché aux épices
360h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min