Urządzenia i Akcesoria
Fouace
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 parts
Składniki
-
145 g de lait
-
1 cube de levure boulangère fraîche émietté
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
100 g de sucre en poudre
-
500 g de farine de blé et un peu pou fariner
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
27.8 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1675.3 kJ /
399.1 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cookies à l'orange confite
35 min
Couronnes de Pâques
3 godz. 45 min
Brioche aux fruits secs
3 godz. 30 min
Pastis landais
2 godz. 30 min
Papet jurassien
2 godz. 45 min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30 min
Brioche à la fleur d'oranger
5 godz.
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Palets solognots
1 godz.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 godz. 50 min
Cookies rhum-raisins
25 min
Pasteras aux pommes
25 min