Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 300 g de lait concentré sucré
- 100 g de lait
- 300 g de whisky
- 1 sachet de sucre vanillé (11 g env.)
- 1 c. à café d'extrait naturel de café
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 11119 kJ / 2668 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Le caribou
5 min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Liqueur aux boules de coco
3h 15 min
Liqueur au café et à la cannelle
35 Min
White Lady givré
3h
Cocktail Caraïbes
10 min
Banana colada
10 min
Daïquiri framboise
10 min
Confiture de vin aux épices
12h
Préfou au beurre aillé
3h
Piña colada
5 min