Urządzenia i Akcesoria
Liqueur de whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1 bocal
Składniki
-
40 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
300 g de lait concentré sucré
-
100 g de lait
-
300 g de whisky
-
1 sachet de sucre vanillé (11 g env.)
-
1 c. à café d'extrait naturel de café
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
34 g
Kalorie
11119 kJ /
2668 kcal
Tłuszcz
105 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°16
39 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace rhum raisins
12 godz.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Le caribou
5 min
Confiture de lard
25 min
Les croustouilles
20 min
Orange givrée
12 godz.
Crème de sardine au whisky
5 min
Cocktail Caraïbes
10 min
Knuckleduster
10 min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48 godz.
Tartinade de thon et chorizo
50 min
Vin chaud alsacien de Noël
40 min