Urządzenia i Akcesoria
Liqueur de whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1 bocal
Składniki
-
40 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
300 g de lait concentré sucré
-
100 g de lait
-
300 g de whisky
-
1 sachet de sucre vanillé (11 g env.)
-
1 c. à café d'extrait naturel de café
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
34 g
Kalorie
11119 kJ /
2668 kcal
Tłuszcz
105 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°16
39 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Piña colada
5 min
Truffes à la crème de whisky
2 godz. 20 min
Knuckleduster
10 min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Bounty
10 min
Liqueur d'œuf
12 godz. 35 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Liqueur kiba
30 min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min