Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 24.94 g
- Węglowodany
- 67.26 g
- Tłuszcz
- 31.56 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 Min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Risotto al nero di calamari
40 Min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 Min
Cirighet
30 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Budino di ricotta
5h 45 min.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min