
Urządzenia i Akcesoria
Pasticcio di baccalà
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di cipolle in quarti200 g
-
di olio di oliva70 g
-
di patate pelate e a fette (5 mm)600 g
-
di acqua100 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe bianco macinato½ cucchiaino
-
di baccalà a pezzi (3 cm)500 - 600 g
-
di olive nere denocciolate90 g
-
di latte400 g
-
di burro65 g
-
di farina tipo 0060 g
-
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)1
-
di noce moscata in polvere2 pizzichi
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di pangrattato100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
619 kcal /
2591 kJ
Białko
23.4 g
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pesce bianco
10 Przepisów
Włochy
Włochy