Pasticcio di baccalà

Pasticcio di baccalà

4.5 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolle in quarti
  • 70 g di olio di oliva
  • 600 g di patate pelate e a fette (5 mm)
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
  • 90 g di olive nere denocciolate
  • 400 g di latte
  • 65 g di burro
  • 60 g di farina tipo 00
  • 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di pangrattato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 619 kcal / 2591 kJ
Białko 23.4 g
Tłuszcz 40.8 g
Węglowodany 39.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...