Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Chicken Cacciatore
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min