Terrine de chèvre à la ciboulette

Terrine de chèvre à la ciboulette

3.9 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
8 parts

Składniki

  • de ciboulette fraîche
    1 bouquet
  • feuilles de gélatine alimentaire (12 g)
    6
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de fromage de chèvre frais
    400 g
  • de fromage blanc nature
    150 g
  • fleur de sel
  • poivre moulu (3 tours de moulin)
  • de piment d'Espelette
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de pain de campagne
    8 tranches

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 237 kcal / 986 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...