Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 45 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 100 g d'huile de tournesol
- 125 g de lait
- 100 g de gruyère, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1499 kJ / 360.5 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake au surimi et à la courgette
1h 5min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Moelleux bretons cumin-carotte
1 Std. 15 Min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30min
Quiche sans pâte
45min
Quiche sans pâte au thon
50min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Cake aux légumes
1 Std. 15 Min
Cake printanier
40min
Cake au crabe
55min
Marmites de la mer
45min
Cake au thon
50min