Salame di patate e tonno
TM5 TM6

Salame di patate e tonno

3.7 (49 ocen)

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
  • 2 cucchiaini di sale
  • maionese, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
941 kJ / 225 kcal
Białko
14.4 g
Węglowodany
22.4 g
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy