
Urządzenia i Akcesoria
Salame di patate e tonno
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1000 g di patate pelate e a fette (1 cm)
-
100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
1 uovo
-
1 tuorlo
-
200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
-
2 cucchiaini di sale
-
maionese a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
225 kcal /
941 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
22.4 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy