Salame di patate e tonno

Salame di patate e tonno

3.5 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 1000 g di patate pelate e a fette (1 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 2 cucchiaini di sale
  • maionese a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 22.4 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...