Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di salmone affumicato a pezzi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Crostini tonno e surimi
2 godz. 10 min
Cotechino in crema di lenticchie
1 godz.
Mousse salmone e aneto
10 min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Paté di funghi
1 godz. 30 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Bignè con tre mousse
2h