Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Uova sode
20p
Orzata Valenciana
8 Std. 10 Min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40p
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40p
Asparagi in conserva
1h 30min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min
Riso con piselli e ragù
50 Min
Burro alle nocciole
1h 30min