
Urządzenia i Akcesoria
Torta di patate e mais
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette
Składniki
-
800 g di patate pelate e a fette (1 cm)
-
400 g di latte
-
1 cucchiaino di sale
-
30 g di burro a pezzi + q.b.
-
100 g di farina di mais tipo fioretto
-
1 pizzico di cannella in polvere (opcjonalnie)
-
1 uovo
-
250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
278.5 kcal /
1165 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
22.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
585.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori di montagna
10 Przepisów
Włochy
Włochy