Torta di patate e mais
TM5 TM6

Torta di patate e mais

4.5 (57 ocen)

Składniki

  • 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
  • 400 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di burro a pezzi + q.b.
  • 100 g di farina di mais tipo fioretto
  • 1 pizzico di cannella in polvere (opcjonalnie)
  • 1 uovo
  • 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1263 kJ / 302 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
28.5 g
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy