Torta di patate e mais

Torta di patate e mais

4.4 71 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette

Składniki

  • 800 g di patate pelate e a fette (1 cm)
  • 400 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di burro a pezzi + q.b.
  • 100 g di farina di mais tipo fioretto
  • 1 pizzico di cannella in polvere (opcjonalnie)
  • 1 uovo
  • 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 278.5 kcal / 1165 kJ
Białko 13.1 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 22.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 585.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...