Baccalà alla portoghese

Baccalà alla portoghese

4.6 78 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla bianca in quarti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
    600 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    20 g
  • di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
    600 g
  • di latte
    400 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di burro
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 499 kcal / 2088 kJ
Białko 40.2 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 37.6 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...