Riso basmati con petto di pollo marinato

Riso basmati con petto di pollo marinato

3.5 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pollo marinato
  • di radice fresca di zenzero
    1 pezzo
  • di cipolle rosse a pezzi
    100 - 120 g
  • pompelmi preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
    3
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di fettine di petto di pollo a striscioline (spessore 1 cm)
    500 g
Terminare la preparazione
  • di acqua
    750 g
  • di sale
    5 g
  • di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
    240 g
  • di salsa di soia
    15 g
  • di salsa tamari
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 336 kcal / 1405 kJ
Białko 34.1 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 50.2 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...