Tegamini fave e funghi

Tegamini fave e funghi

2.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di fave secche precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
    200 g
  • di acqua
    900 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 cucchiai
  • di funghi cardoncello freschi
    250 g
  • di pangrattato + q.b.
    4 cucchiai
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di peperoncino piccante in polvere (opcjonalnie)
    1 pizzico
  • di mozzarella scolata e a dadini
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 23.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...