Tegamini fave e funghi
TM5 TM6

Tegamini fave e funghi

2.8 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
  • 900 g di acqua
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di funghi cardoncello freschi
  • 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (opcjonalnie)
  • 200 g di mozzarella, scolata e a dadini

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1146 kJ / 274 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
23.8 g
Tłuszcz
12.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy