Girelle allo zafferano con pesce spada
TM5 TM6

Girelle allo zafferano con pesce spada

4.7 (3 oceny)

Składniki

Pasta biscotto allo zafferano

  • 4 uova
  • 50 g di burro fuso
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate

Farcitura

  • ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
  • 6 fili di erba cipollina fresca
  • 250 g di robiola
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di carpaccio di pesce spada

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1494 kJ / 357 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
15.2 g
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy