Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)

Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)

4.3 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo senza glutine
  • di farina senza glutine + q.b.
    120 g
  • di uova
    70 - 90 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a tocchetti
    150 g
  • di cuori di carciofo a spicchi
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    3 cucchiaio
  • di pancetta affumicata a metà
    4 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 639.4 kcal / 2778.6 kJ
Białko 62.4 g
Tłuszcz 30.4 g
Węglowodany 80.4 g
Błonnik 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...