Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)

Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)

4.3 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo senza glutine
  • 120 g di farina senza glutine + q.b.
  • 70 - 90 g di uova
Ripieno
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 150 g di patate pelate e a tocchetti
  • 300 g di cuori di carciofo a spicchi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 3 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 4 fette di pancetta affumicata a metà

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 62.4 g
Kalorie 2778.6 kJ / 639.4 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 13.5 g
Węglowodany 80.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...