Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm)
- 500 g di latte
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 6 pomodori secchi a pezzi
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 50 g di Grana Padano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di pane con nocciolata
1 Std. 10 Min
Quiche svuotafrigo
40 Min
Paciarella
1sa
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Torta di pane
1sa 20 dk
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Torta salata di pane
45 dk
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Plumcake salato vegetariano
1sa 15 dk
Salame di patate e tonno
6h 30 min