Torta di pane salata

Torta di pane salata

3.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
16 fette

Składniki

  • 200 g di Fontina a pezzi (2 cm)
  • 500 g di latte
  • 250 g di pane raffermo a pezzi
  • 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
  • 2 uova
  • 6 pomodori secchi a pezzi
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
  • 50 g di Grana Padano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 193 kcal / 807 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...