Pesto fresco del riciclo

Pesto fresco del riciclo

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 4 foglie di indivia belga lavate e a pezzi
  • 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
  • 4 pomodorini ciliegia a metà
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 1 cucchiaio di gherigli di noci
  • 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di pesto alla genovese

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 187 kcal / 782 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...