Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 di pasta asciutta avanzante (vedere consigli)
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di farina di ceci
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata di verdure
1h 10min
Purè di carciofi e tofu
20 Min
Involtini vegan estivi
45 Min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1小时 20 分钟
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 Std. 30 Min
Pan di Spagna (vegan)
50 Min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15min
Frittata primavera al vapore
50 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1小时 20 分钟