![Frittata di riciclo (senza uova) Frittata di riciclo (senza uova)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B982B96-7E9A-45EA-BFD9-85EF1842E067/Derivates/B42E1FBE-B2A4-4E58-A9C9-7E5446AC0ACA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 di pasta asciutta avanzante (vedere consigli)
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di farina di ceci
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1h 35min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8 godz. 55 min
Torta salata con bucce di patate
2sa 30 dk
Pasta al forno con seitan e carciofi
1h 10 min.
Gelato biscotto al tiramisù (vegan)
18 godz. 45 min
Salsa pomodoro e feta
10min
Pasta gratinata
50 dk
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Frittata primavera al vapore
50 dk
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 dk
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h