Tartine di pane alla menta

Tartine di pane alla menta

4.7 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
50 fette

Składniki

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina manitoba
    250 g
  • di farina tipo 00
    350 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di menta fresca le foglioline
    15 g
Maionese alla menta
  • di olio di arachidi
    200 g
  • di menta fresca le foglioline
    10 g
  • uovo
    1
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaino
  • di senape
    10 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • salmone affumicato a fette q.b.
  • foglie di menta q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 88.4 kcal / 370 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...