Baccalà alla Soutelo

Baccalà alla Soutelo

4.7 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di cipolle dorate a pezzi
    300 g
  • spicchi di aglio a piacere
    1 - 2
  • di peperone rosso a pezzi
    150 g
  • di olio di oliva
    50 g
  • di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
    15 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
    500 g
  • di gamberi crudi sgusciati
    250 g
  • di aceto balsamico
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di panna (35% di grassi)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318.8 kcal / 1332.5 kJ
Białko 24.6 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...