Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'oignon, coupé en quatre
- 50 g de potimarron, en cubes
- 15 g de céleri branche, en tronçons
- 85 g de courgette, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée d'épices à chili
- 350 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
- 6 feuilles de brick
- 30 g de beurre fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Tajine de boulettes de poulet, sauce tomate épicée
1 Std. 45 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50 dk
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 dk
Parmentier de veau au potimarron
1sa 10 dk
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Chili con carne
1sa 50 dk
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1sa 10 dk
Brochettes tandoori, raïta de concombre
40 dk
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 dk
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50 dk