Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'aubergines bio, dont 450 g en morceaux et 300 g en rondelles
- 100 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de fenouil, en tranches fines
- 70 g d'olives noires, en rondelles
- 350 g de tomates jaunes, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Courgettes à la menthe
30min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Fenouil à l'orientale
15min
Gratin de fenouil
35min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Saumon au fenouil
40min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10 min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min