Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'aubergines bio, dont 450 g en morceaux et 300 g en rondelles
- 100 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de fenouil, en tranches fines
- 70 g d'olives noires, en rondelles
- 350 g de tomates jaunes, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Courgettes à la menthe
30min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Gratin de fenouil au fromage
55min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30min
Gratin de fenouil
35 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15 min
Fenouil à l'orientale
15min
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min