Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 70 g de purée de noisette
- 70 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 70 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 70 g de pralin
- 20 g d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1835.5 kJ / 440.8 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 31.2 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Oeufs de pâques en chocolat
13 Std.
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Bûche soyeuse enneigée
4h 35min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Pâtes au cacao
48h
Citron givré
12h
Eclair au chocolat sans beurre et allégé en sucre
1h 45min
"Tzatziki" sucré au melon
12h
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Burgers sucrés
3h
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Macarons au chocolat
24h