Pavlova à l'ananas

Pavlova à l'ananas

4.3 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 parts

Składniki

La meringue
  • 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 120 g de sucre glace maison
L'ananas
  • 350 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 50 g de sucre roux
  • 30 g de rhum
  • 500 g d'eau
La crème chantilly
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 720.2 kcal / 3018 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 32.8 g
Węglowodany 94.8 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...