
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 40 g de sucre roux
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 30 g de lait en poudre
- 120 g de yaourt
- 250 g d'eau
- 1 jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 73 kcal / 0 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 11 g