Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pêches, dont 2 détaillées en dés et 2 détaillées en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1263 kJ / 300 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes
40min
Moelleux aux pommes
50min
Minicakes pêche-abricot
35min
Flan aux fruits rouges
1 Std.
Gâteau aux pêches
55 min
Cake à l'abricot
50min
Far aux abricots
1 Std. 15 Min
Gâteau magique aux framboises
3h 15min
Clafoutis aux fruits rouges
55 min
Gâteau super pomme
55 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Flaugnarde aux poires
50min