Baccalà alla Veracruz

Baccalà alla Veracruz

4.2 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di riso
    250 g
  • di sale
    1 ¼ di cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    100 g
  • di baccalà a pezzi
    250 g
  • di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cavolo cappuccio a pezzi
    150 g
  • di pomodori in quarti
    300 g
  • di cipolle a metà
    80 g
  • spicchi di aglio
    4
  • peperoncino serrano a metà
    1
    1 peperoncino jalapeño fresco, a metà
  • di aceto di mele
    2 cucchiai
  • di olive nere denocciolate
    100 g
  • di capperi sott'aceto
    20 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    5 rametti
  • di timo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • dadi per brodo di pesce, a piacere
    1 - 2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 418 kcal / 1748 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...