Baccalà alla cappuccina

Baccalà alla cappuccina

4.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
    700 g
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di cipolle bianche a fette
    270 g
  • di burro
    20 g
  • di alloro fresco
    2 foglie
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • di uvetta ammollata e strizzata
    30 g
  • di pinoli
    20 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • sale q.b.
  • pepe q.b.
  • di brodo vegetale
    200 g
  • filetti di acciuga
    8
  • di noce moscata
    1 pizzico
  • di pangrattato
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 332.5 kcal / 1391.2 kJ
Białko 43.8 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...