Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
TM5 TM6

Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli

4.5 (8 ocen)

Składniki

Pane integrale

  • 280 g di acqua
  • 10 g di miele
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato
  • 200 g di farina tipo 0
  • 300 g di farina integrale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo

Crema al caprino

  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e strizzati
  • 160 g di caprino
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Terminare la preprazione

  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
5556 kJ / 1328 kcal
Białko
42.6 g
Węglowodany
183.6 g
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
19.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy