Wersje kompatybilne
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane integrale
- 280 g di acqua
- 10 g di miele
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina tipo 0
- 300 g di farina integrale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
Crema al caprino
- 10 g di pinoli sgusciati
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e strizzati
- 160 g di caprino
- 20 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preprazione
- 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5556 kJ / 1328 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 183.6 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Błonnik
- 19.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3 Std. 30 Min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1h 10min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Focaccia ai cereali
2h 5min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 Min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min