Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min
Zuppa di quinoa
35 Min
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Minestrone
45 Min
Pollo al curry verde
55 Min
Tom Yum Kung
30 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 Std. 30 Min
Pollo alla pechinese
55 Min
Pudding alla zucca e pan brioche
2 Std. 30 Min
Zuppa gitana
1h
Zuppa di soia gialla
10h 35min