Zuppa primaverile
TM5 TM31 TM6

Zuppa primaverile

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di porri a fettine
  • 100 g di cipolla rossa a fette
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di carote, pelate e a bastoncino
  • 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
  • 150 g di asparagi a tocchetti
  • 150 g di bietole, le foglie a listarelle
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
507.2 kJ / 121.2 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy