![Zuppa primaverile Zuppa primaverile](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c55f4ef4-f63c-49a5-b6f0-ce26aa977134/Derivates/817adb93-9f57-4572-9134-f8663868590d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di verdure
25 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Zuppa gitana
1h
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10p
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 godz. 5 min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 min
Zuppa di ceci e castagne
1 Std. 20 Min
Cacciucco di ceci
50 Min