Cous cous invernale

Cous cous invernale

3.9 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 porzioni

Składniki

  • di acqua
    800 g
  • di lenticchie
    100 g
  • di aceto
    100 g
  • cipolla rossa di Tropea a listarelle
    1
  • di zenzero a pezzi
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di cous cous
    200 g
  • di brodo vegetale bollente
    400 g
  • di peperoncino piccante in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 5 porzioni

Kalorie 1554 kcal / 6501.9 kJ
Białko 38.8 g
Tłuszcz 68.3 g
Węglowodany 191.6 g
Błonnik 19.3 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 5549 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...