Raviolis vietnamiens vapeur au porc

Raviolis vietnamiens vapeur au porc

3.8 45 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en morceaux (1/2 env.)
  • 40 g de champignons de Paris frais
  • 250 g de filet mignon de porc coupé en cubes
  • 1 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 500 g d'eau
  • 8 galettes de riz asiatiques
  • ciboulette fraîche (opcjonalnie) ciselée pour la finition

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 192 kcal / 808 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...