Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 œufs
- ½ bouquet de menthe fraîche, effeuillé
- 120 g de fromage frais
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'eau
- 250 g de petits pois frais
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min
Omelette aux herbes, chèvre frais et petits pois
40 min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1h 15min