Vellutata di porri e radicchio

Vellutata di porri e radicchio

3.2 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 porzioni

Składniki

  • 100 g di porro a pezzi
  • 250 g di patate pelate e a rondelle sottili
  • 400 g di radicchio di Treviso a listarelle
  • 50 g burro a pezzi
  • 150 g di acqua
  • 500 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • crostini di pane q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.5 g
Kalorie 2709 kJ / 647.5 kcal
Tłuszcz 36.5 g
Błonnik 11 g
Węglowodany 54.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...