
Urządzenia i Akcesoria
Polpette di fagioli e rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
cipollotto fresco a pezzi1
-
spicchi di aglio (opcjonalnie) a piacere1 - 2
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati1 rametto
-
di fagioli borlotti lessati, ben scolati500 g
-
di curry in polvere1 cucchiaino
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco a piacere2 - 3 pizzichi
-
di salsa di soia2 cucchiaini
-
di pangrattato + q.b.100 g
-
di semi di sesamo1 cucchiaio
-
pangrattato q.b. per impanare
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
220 kcal /
920 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi...Polpette!
10 Przepisów
Włochy
Włochy