Polpette di fagioli e rosmarino

Polpette di fagioli e rosmarino

3.4 64 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • cipollotto fresco a pezzi
    1
  • spicchi di aglio (opcjonalnie) a piacere
    1 - 2
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di fagioli borlotti lessati, ben scolati
    500 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco a piacere
    2 - 3 pizzichi
  • di salsa di soia
    2 cucchiaini
  • di pangrattato + q.b.
    100 g
  • di semi di sesamo
    1 cucchiaio
  • pangrattato q.b. per impanare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 220 kcal / 920 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...